Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Українці зможуть отримувати платіжні картки ПАТ «Банк Восток» на касах «Сільпо»
22.03.2017

Унікальний фінансовий сервіс стартував по всій Україн — карта лояльності «Власний Рахунок» стає платіжною і доступна для поповнення на касах «Сільпо». Така картка миттєвого оформлення має функціонал стандартної банківської і забезпечує можливість покупок в торгових точках (мережі «Сільпо» і за її межами), оплати через Інтернет, переказу грошових коштів та ін.

Ті покупці, які раніше користувалися накопичувальними картами «Власний рахунок», зможуть обміняти їх на банківські карти зі збереженням свого бонусного рахунку. Для нових клієнтів передбачена реєстрація в програмі лояльності, після якої на карту будуть нараховуватися бали за покупки.

- Кількість безготівкових платежів постійно зростає, люди зрозуміли, наскільки зручно розраховуватися карткою. Майбутнє настало — зайдіть в найближчий «Сільпо» і отримаєте інструмент для безготівкових розрахунків за 2 хвилини без документів. Немає необхідності відвідувати відділення. Це безпрецедентний для України сервіс, який робить використання банківських карт ще зручніше, — коментує Людмила Касьянова, начальник Департаменту спеціальних роздрібних проектів ПАТ «Банк Восток»

На сьогоднішній день ПАТ «Банк Восток» — єдиний банк в Україні, який впровадив сервіс видачі та поповнення платіжних карт на касах однієї з найбільших мережі супермаркетів. Інноваційна пропозиція на ринку банківських послуг стала можливою завдяки партнерству ПАТ «Банк Восток» з Fozzy group (мережа супермаркетів «Сільпо» *) і платіжною системою MasterCard.

* «Сільпо»: 2899 кас в 234 супермаркетах. Учасники «Власний Рахунок» — 4,75 млн. домогосподарств, близько 11 мільйонів унікальних користувачів.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie