Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток і Mastercard представили дві унікальні картки
02.05.2019

Банківські картки, представлені на відкритті одеського Зеленого театру, створені спеціально для тих, хто любить цей міський простір і хоче йому допомогти.

Тільки в день відкриття театр відвідали близько 5 000 чоловік, всього ж за сезон Зелений відвідує величезна кількість одеситів і гостей міста.

«Щороку ми прагнемо зробити театр краще. І в цьому сезоні у нас девіз «Допомагай, відпочиваючи». Ми запустили багато соціальних проектів: збір книг для дітей в школах-інтернатах, збір старого одягу і пластика для переробки. І ввели систему абонементів «Карта друга». Зібрані гроші підуть на ці соціальні проекти, покращення дитячої зони та інші корисні речі», - розповіла програмний директор театру Євгенія Львова.

Починаючи з моменту відкриття, всі бажаючі можуть отримати картки прямо в Зеленому театрі. Для цього не потрібно ніяких документів, картка активується за допомогою SMS.

Картка друга одночасно є і абонементом для відвідування Зеленого, від кожного розрахунку такою карткою Зелений театр отримує 0,2%.

«В першу чергу, проект - це можливість відчутно допомогти театру. З кожної оплати карткою на рахунок Зеленого театру відправляється 0,2% від суми. Дуже важливо, що мова йде не про додаткові відсотки, які списуються з володаря картки. Ці гроші будуть повертатися за рахунок банку», - розповіла Лія Мороховська, заступник Голови Правління Банку Восток.

Обидві карти підтримуються платіжною системою Mastercard, без підтримки якої проект не зміг би відбутися. У день відкриття Mastercard надав Колесо Фортуни. Зробивши покупку картою Mastercard, відвідувачі театру могли виграти призи - музичну колонку, надувне крісло, плед-сумку або твістер.

«Сьогодні банківська картка - це вже не просто платіжний інструмент. Картка - це стиль життя, перехід на сторону кешлесс. І нам дуже приємно разом з партнерами, відкривати нові можливості для тих, у кого є картка Mastercard, хто любить мистецтво та своє місто. Картки «Клубу друзів Зеленого тетра» від Mastercard і Банку Восток дозволяють здійснювати платежі в будь-яких торгових точках країни, і з кожною покупкою підтримувати і розвивати Зелений театр - традиційно улюблене місце дозвілля для одеситів. Бути частиною соціально значимого проекту - величезне задоволення, і ми раді, що користувачі карток Mastercard від Банку Восток, оплачуючи будь-які щоденні покупки карткою, зможуть долучитися до благоустрою театру, а крім того - отримають додаткові бонуси і можливості», - підкреслила Інга Андрєєва, генеральний директор Mastercard в Україні.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie