Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток сприяє розвитку студентів економічного факультету ОНУ ім.Мечнікова
13.05.2019

Банк Восток приділяє велику увагу фінансовій грамотності. Тому завжди  допомагає і підтримує майбутніх банкірів, а спіробітники Банку Восток з радістю діляться зі студентами економічних факультетів своїм досвідом.

Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський навіть ініціював і впровадив стипендії від імені Банку Восток для успішних і перспективних студентів Одеського національного економічного університету.

Нещодавно в Одесі відбувся перший студентський турнір «Економіка і управління» на економіко-правовому факультеті ОНУ ім.Мечникова. Три команди студентів боролися за перемогу і право представляти університет на Всеукраїнському економічному турнірі. Перемогла команда зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Студенти продемонстрували високий рівень підготовки, розуміння різноманітних актуальних проблем економіки, здатність презентувати матеріал та вести професійну дискусію.

Особливістю турніру стало те, що журі турніру складалось із представників бізнесу, серед яких були запрошені бути членами журі і співробітники Банку Восток.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie