Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у щорічному заході Odessa Shipping Dinner
05.06.2019

Annual Odessa Shipping Dinner – найбільша щорічна міжнародна конференція для професіоналів міжнародної торгівлі, транспорту, судноплавства. Більше 500 експертів з 40 країн, власників бізнесу і осіб, що приймають рішення, збираються в Одесі для створення продуктивних професійних зв'язків. Організаторами заходу є агентство APK-Inform та Міжнародна юридична фірма Interlegal.

Гостями Odessa Shipping Dinner в цьому році стали керівники шіппінгових компаній з Австрії, Швейцарії, Кіпру, ОАЕ, Німеччини, Греції, Індії, Італії, Кореї, Монако, Великобританії та інших країн.

Shipping Dinner проводиться для професіоналів галузі транспорту в багатьох містах світу: Берген (Норвегія), Рига (Латвія), Гамбург (Німеччина), Роттердам (Нідерланди), Лондон (Великобританія), Генуя (Італія), Глазго (Шотландія), Афіни (Греція), Стамбул (Туреччина) і т.д.

Для Банку Восток дуже важливо відвідувати міжнародні бізнес-заходи, ми зацікавлені в зміцненні налагоджених контактів з нашими діючими клієнтами і, звичайно ж, завжди прагнемо до встановлення нових ділових зв‘язків. Це дозволяє Банку Восток завжди вдосконалюватися і йти в ногу з часом.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie