Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
В Одесі за підтримки Банка Восток відбувся Чемпіонат України з шахів серед юніорів
21.06.2019

Шаховий турнір такого високого рангу проходить в Одесі другий рік поспіль. На змагання з'їхалися 120 шахістів з усіх куточків України. Учасники боролися за призові місця в трьох видах змагань  – класичні шахи, швидкі і бліц.

В останній день змагань призерів нагороджувала олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу та Європи, гросмейстер і одеситка Наталія Жукова. Чемпіони отримали медалі, подарунки і конверти з грошовою винагородою.

«Шахи  – дуже хороша, добра і мудра гра, яка дасть діткам в майбутньому дуже багато позитивних переваг в житті і в роботі. Я хочу сказати величезне дякую батькам наших чемпіонів, призерів і всіх, хто приїхав в Одесу на цей Чемпіонат за те, що вони проявили терпіння і змогли пробути з нами всі 12 днів турніру» – зазначив один з організаторів турніру, Президент Федерації шахів Одеської області і Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський.

Банк Восток вітає призерів змагань і бажає подальших перемог!

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie