Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток повідомляє як дізнатись реквізити нових рахунків у форматі IBAN
09.08.2019

З 5 серпня в Україні почалося введення міжнародного номера банківського рахунку IBAN. Тепер старі номери рахунків клієнтів  змінюєються на IBAN зі збереженням діючого номера аналітичного обліку. Відкриття IBAN по цих рахунках не потребує окремого підписання додаткової угоди до договорів розрахунково-касового обслуговування.

Зверніть увагу, що в період з 5 серпня по 31 жовтня грошові перекази можуть проводитися або з використанням IBAN, або з використанням старих реквізитів. Але з 1 листопада перекази в національній та іноземних валютах будуть можливі тільки при використанні IBAN.

Нагадуємо, що номери платіжних карт не змінюються, а карти залишаються робочими.

Як дізнатись реквізити нових рахунків у форматі IBAN?

- щоб сформувати реквізити Ваших карткових рахунків, оберіть в меню онлайн-банка або мобільного додатка Банку Восток розділ «Мої гроші» та оберіть потрібну картку. В інформації щодо картки знайдіть розділ «Реквізити».

- щоб сформувати реквізити Ваших поточних рахунків, оберіть в меню онлайн-банка Банк Восток розділ  «Мої гроші» та перейдіть до підрозділу «Поточні рахунки». Оберіть будь -який рахунок та знайдіть розділ «Реквізити» в інформаціі щодо рахунку.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie