Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток привітав одеських вчителів і влаштував концерт на їхню честь
08.10.2019

6 жовтня, у День Вчителя, колектив Банку Восток подарував одеським викладачам концерт Національного Одеського симфонічного оркестру під керуванням Народного артиста України, головного диригента Хобарта Ерла. Святковий захід відбувся у залі філармонії, на свято було запрошено близько 1000 вчителів. Присутні мали можливість послухати наживо твори Чайковського, Дунаєвського та інших видатних композиторів.  

«Коли ми думали, чим Вас привітати, ми вирішили, що потрібно подарувати те, чим славиться наше місто – музику. У нас завжди було дуже веселе, музичне і щасливе місто. І як Ви даруєте нашим дітям щастя і знання, так і Хобарт Ерл дарує нашому місту велику музику. Тому сьогодні, від усього колективу Банку Восток, ми хочемо Вам побажати щастя, задоволення і радості в житті», - привітав вчителів зі сцени Голова Правління Банку Восток Мороховський Вадим Вікторович.

Цього року Банк Восток почав обслуговувати заробітні проекти працівників галузі освіти. Картками Банку Восток користуються працівники більшості одеських закладів освіти.

 

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie