Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток відбудеться прем’єра за мотивами творів Жванецького
18.10.2019

9 листопада о 19:00 в українському театрі Одеси відбудеться прем'єра вистави «Одесская свадьба» за мотивами творів Михайла Жванецького. Банк Восток виступить генеральним спонсором заходу. Глядачі вистави перенесуться в звичайну єврейську сім'ю, де відбувається підготовка до великого одеського весілля. У головних ролях зіграють Ірина Токарчук, Яша Гопп, Іцхак Авербух, Надія Сальникова, Олена Головіна. Спеціальним гостем на прем'єрі вистави стане відомий одесит, сатирик Михайло Михайлович Жванецький.

– Неможливо уявити Одесу без Михайла Михайловича Жванецького і його творів. Саме тому ми представляємо прем'єру гумористичної вистави «Одесская свадьба». Ви станете свідками історії дітей зі звичайної одеської єврейської родини, які шокували своїх батьків рішенням про одруження! Це добра і гумористична історія, з реальними подіями в старій єврейській Одесі, в кожній фразі якої ви почуєте іскрометний гумор неповторного одесита, – розповідає Еліна Корнєва, директор Єврейського Культурного Центру.

Банк Восток бачить в своєму стратегічному розвитку підтримку культури в Україні. У зв'язку з цим ми підтримуємо події, які підвищують культурний рівень українців і допомагають соціальному розвитку та прогресу в суспільстві, –  зазначає Вадим Мороховський, Голова Правління Банку Восток.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie