Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Голова Правління Банку Восток розповість про інвестиції
13.11.2019

14 листопада 2019 року в Одесі, в Центрі креативних мистецтв SiniY Crab, за підтримки Банку Восток відбудеться Інвестиційний день для підприємців, експертів та інвесторів.

Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський виступить спікером на Інвестиційному дні в панельній дискусії «Фінансування малого та середнього бізнесу: проблеми і перспективи».

Організатором заходу виступає Business Incubator Group Ukraine. Це співтовариство розвитку малого і середнього підприємництва в Україні. Модератор зустрічі – Олександр Славський.

Інвестиційний день – захід для налагодження комунікації та подальшої співпраці між бізнесом та інвесторами, експертами та представниками місцевої влади. У програмі заходу виступи про фінансування для малого та середнього бізнесу, пітчинг діючих підприємців і стартапів, презентація моделі і результатів роботи спільноти Business Incubator Group Ukraine.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie