Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток запустив Мобільний додаток
10.08.2017

Сервіс розроблений на підставі існуючого Інтернет-банку і підтримує необхідні фінансові функції, над розширенням яких постійно працюють фахівці.

Додаток «Мобільний Банк Восток» безкоштовний і доступний для завантаження як для  Android, так і для iOS.

За допомогою додатку клієнти банку можуть переглядати рахунки і історію операцій, отримувати інформацію про нараховані бали за програмою «Власнийрахунок», перераховувати кошти між своїми рахунками і на рахунки в Банк Восток, переказувати гроші з карти на карту, поповнювати мобільні телефони, оплачувати комунальні послуги та інші сервіси.

Можливість здійснити вхід за відбитком пальця (Touch ID) забезпечує швидкий і безпечний вхід в додаток. Фінансові операції підтверджуються введенням паролю, кодом доступу або Touch ID.

- "Наша стратегія на найближчі роки – перехід до повноцінного онлайну. І одне з найважливіших завдань – надати клієнту можливість здійснювати максимальну кількість банківських операцій віддалено. Ми розуміємо, що за діджиталізацією майбутнє і активно рухаємося в цьому напрямку", – прокоментував старт додатку «Мобільний Банк Восток» керівник проекту Олексій Столяр.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie