Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток придбав апарати ШВЛ для двох одеських лікарень
27.03.2020

За допомоги Банку Восток в міську інфекційну клінічну лікарню та одеську обласну клінічну лікарню було придбано два апарати ШВЛ SV300. Це новітні апарати експертного класу для штучної вентеляції легенів, що використовуються для пацієнтів різних вікових груп, в тому числі і для дітей. Апарати мають повний набір режимів штучної вентиляції легенів та розширено контролюють життєво важливі функції пацієнтів. 

На сьогодні Банк Восток є учасником Одеського оперативного штабу на чолі з Геннадієм Трухановим та Обласного антикризового штабу на чолі з Максимом Куцим і Андрієм Ставніцером. Протягом кількох тижнів обидва штаби, до яких також входять бізнесмени та великі підприємства, збирають і акумулюють всю необхідну інформацію про потреби лікарень Одеси та області. 

​«Банк Восток вважає своїм прямим обов‘язком допомогти одеситам подолати труднощі, пов‘язані з наслідками поширення COVID-19. Ми впевнені, що в будь-якій ситуації бізнес повинен бути соціально відповідальним і не залишатися осторонь. У зв'язку зі зростаючою потребою у необхідних засобах захисту та інших життєво важливих обладнаннях для лікарень, Банк Восток закликає підприємців об'єднати зусилля і зробити свій внесок в боротьбу з поширенням інфекції. Разом ми переможемо!», – говорить Голова Правління Банку Восток Мороховський Вадим Вікторович.

 

 
×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie