Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток відбудеться Vintage Charity Market & SOVA Picnic
19.08.2020

22 та 23 серпня в Одеському Художньому Музеї пройде великий благодійний фестиваль жіночої ініціативи, натхнення та краси, створений спільно з проектом Vintage Charity Market і Агентством подій SOVA.

Фестиваль буде в тематиці блошиного ринку, на якому учасники зможуть пожертвувати свої речі, а також зробити різні цінні та унікальні придбання.

Всі гроші від продажу вхідних квитків і речей будуть спрямовані на купівлю життєзабезпечуючого обладнання для передчасно народжених дітей. Мінімальний благодійний внесок від 100 грн.

На фестивалі Vintage Charity Market & SOVA Picnic на Вас чекають: концерти, лекторій, флористичні та художні майстер-класи, кіно просто неба, фудкорт, б'юті зона, консультації стилістів, дитячі майстер-класи та інтерактивні зони, а також тематичні екскурсії по Одеському Художньому Музею.

Підтримка благодійних проектів є дуже важливою для Банку Восток, ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до фестивалю, зануритися в мистецтво і об'єднати наші зусилля для здійснення благих справ.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie