Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
ПАТ «Банк Восток» виплатив більше 300 млн. гривень вкладникам АБ «Порто Франко»
29.01.2015

З 10 грудня 2014 року по 27 січня 2015 у ПАТ «Банк Восток» проводилися виплати вкладникам АБ «Порто Франко». У перший день виплат було обслуговано безпрецедентну кількість Клієнтів, здійснені виплати на загальну суму понад 57 млн. гривень.

Співробітники Банку намагалися зробити процес виплат максимально зручним — були створені додаткові робочі місця і спеціальний графік для обслуговування Клієнтів.

Протягом двох місяців відділення ПАТ «Банк Восток» працювали в посиленому режимі, обслуговуючи вкладників АБ «Порто Франко», і нам є чим пишатися —  фахівцями Банку було оброблено 5706 рахунків на суму 301 975 339,2 грн.                                     

Колектив ПАТ «Банк Восток» висловлює подяку за надану довіру. Ми впоралися з головним завданням —  допомогти вкладникам АБ «Порто Франко» отримати їхні гроші комфортно і швидко.

Нагадаємо, ПАТ «Банк Восток» був обраний банком-агентом, через який Фондом гарантування вкладів фізичних осіб здійснювалися виплати вкладникам АБ «Порто Франко».

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie