Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Отримайте хвилю адреналіну з карткою Mastercard від Банку Восток
30.04.2021

З 1 по 31 травня 2021 року власники карток Masterсard від Банку Восток, що зареєструються у програмі Mastercard Більше, матимуть можливість обміняти накопичені бали та взяти участь у розіграші 10 сертифікатів на пілотування всюдихода Sherp.

Всюдихід Sherp – це ексклюзивна українська розробка, новітній транспорт, який одразу ж стане Вашим улюбленим видом дозвілля та подарує нестримні емоції драйву та адреналіну. Зарубіжні зірки вже встигли оцінити всюдихід Sherp, а відомий американський репер Каньє Вест навіть зняв його у своєму кліпі. Тож спробуйте екстремальну поїздку з Sherp і Ви!

Щоб виграти сертифікат на пілотування, треба:

  • зареєструватися в програмі Mastercard Більше на сайті  https://bilshe.mastercard.ua/ ;
  • накопичувати бали за оплати карткою Mastercard;
  • обміняти 50 срібних або 20 золотих балів на участь у розіграші екстремальної поїздки на всюдиході Sherp. Чим більше балів Ви обміняєте, тим вищими будуть Ваші шанси на виграш.

Сертифікат включає годинне навчання та індивідуальне керування всюдиходом Sherp для 4-х осіб у Києві. Термін дії сертифіката, умови щодо використання та інші деталі будуть зазначені у сертифікаті.

Дізнавайтесь більше про розіграш на сайті https://bilshe.mastercard.ua/

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie