Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток в Одесі відкрили центр Дія.Бізнес з безкоштовними консультаціями для підприємців
16.06.2021

Побудувати країну підприємців – одна з цілей Мінцифри. Адже розвинений малий та середній бізнес є запорукою стабільності економіки й розвитку України.

11 червня Мінцифра відкрило новий центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі. Відтепер підприємці Одещини зможуть отримувати безкоштовні консультації з питань діджиталізації бізнесу та переходу в онлайн, маркетингу, фінансового менеджменту, HR, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо.

Одеса вже п’яте українське місто, де завдяки об’єднанню зусиль місцевого бізнесу, меценатів, органів державної та місцевої влади відкрився центр Дія.Бізнес.

Банк Восток теж приєднався до відкриття центру та виступив генеральним партнером:

«Для Банку Восток бути генеральним партнером центру Дія.Бізнес – велика подія. Ми впевнені, що новий хаб дасть нові можливості для розвитку малого та середнього бізнесу, дозволить молоді створювати успішні проєкти. А ми разом з партнерами зробимо свій внесок для створення нових бізнесів. Дякую Міністерству цифрової трансформації за впроваджену в Одесі платформу, а ми намагатимемось, щоб вона була успішна», – повідомив Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський.

В новому центрі Дія.Бізнес підприємці Одещини зможуть:

  • Отримувати безкоштовні консультації за напрямами маркетингу, продажів, оподаткування, юридичних питань, фандрайзингу, переведення бізнесу в онлайн.
  • Відвідувати освітні події для розвитку власної справи: майстеркласи, довготривалі навчальні програми та практичні інтенсиви, кейс-навчання. 
  • Тестувати продукти на спеціальній pop-up-локації перед виходом на ринок — збирати відгуки на упаковку, ціну продукту, функціонал. 
  • Орендувати локацію під власну подію.
  • Обмінюватись досвідом з іншими підприємцями, встановлювати нові бізнес-зв’язки, займатись пошуком інвестицій для власного бізнесу.

Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі має 6 локацій: конференц-залу, консалтинг- і коворкінг зони, pop-up-локацію для тестування продукції, кав’ярню та букшоп. Площа центру – 120 квадратних метрів. Центр Дія.Бізнес в Одесі зручно розташувався в самому центрі міста, за адресою: вул. Грецька, 1а.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie