Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у форумі MINTRANS Club
22.06.2021

17 червня 2021 року в Одесі в залі PREMIER Hotel Odessa відбувся перший форум MINTRANS Club на тему «Інфраструктура півдня України», який зібрав головних спікерів транспортної індустрії.

На форумі детально розглядались питання розвитку портової галузі в Україні, портової екосистеми, конкурентоспроможність українських портів та фінансування портової галузі, розвиток експортного потенціалу та міжнародної співпраці.

У заході взяли участь представники Банку Восток, а також ще більше 250 учасників, серед яких державні діячі та представники влади, топ-менеджери портових та логістичних компаній, представники міжнародних організацій та багато інших.

Спікерами форуму стали: Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Міністр інфраструктури Олександр Кубраков, Міський голова Одеси Геннадій Труханов, Заступник міністра фінансів Олександр Кава, Голова держ.митної служби Павло Рябікін, а також інші представники виконавчої та місцевої влади, найбільших галузевих компаній та міжнародних фінансових структур. 

У дискусії на тему «Міжнародна морська логістика» пройшли виступи представників міжнародних організацій та послів держав Близького Сходу.

Протягом усього дня форуму працювала виставка компаній-учасників, також поряд із PREMIER Hotel Odessa пройшла виставка авто- і спецтехніки. Форум завершився святковим вечірнім заходом.

Банк Восток із задоволенням взяв участь у форумі «Інфраструктура півдня України», адже серед клієнтів банку є багато представників транспортних компаній, операторів терміналів, лінійних агентів, експедиторів, та інших працівників галузі. Тож для нас дуже важливо розуміти своїх клієнтів, здійснювати максимальну підтримку, як у розвитку, так і в експертизі їх бізнесу. Тому форум MINTRANS Club став для Банку Восток ще однією чудовою нагодою поспілкуватися з потенційними і вже діючими клієнтами, докладніше дізнатися про їхні потреби та запропонувати найвигідніші та найзручніші форми співпраці.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie