Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток пропонує спрощені транскордонні платежі з Visa B2B Connect
29.09.2021

У вересні 2021 року Банк Восток, за узгодженням Національного банку України, запустив нову послугу Visa B2B Connect у партнерстві з глобальною компанією платіжних технологій Visa та вже розпочав відправляти платежі за допомогою нового сервісу.

Visa B2B Connect – це інноваційна некарткова платформа, яка значно спрощує проведення глобальних корпоративних платежів, оскільки транзакції банку-відправника здійснюються безпосередньо до банку-одержувача – долаючи коштовні процеси і географічні бар’єри, а також забезпечуючи покращений і безперервний досвід для всіх учасників.

Якщо раніше валютні платежі можна було відправляти лише через банки-кореспонденти, то сьогодні все більше банків у світі приєднуються до нової мережі Visa B2B Connect. Платформа дозволяє відправляти та отримувати транскордонні платежі між підприємствами швидко, безпечно та з меншими операційними витратами.

Банк Восток постійно працює над удосконаленням сервісу для своїх клієнтів і є одним з перших банків в Україні, який розпочав надавати послугу Visa B2B Connect, що стала справжньою революцією в світі платежів.

Переваги інноваційної мережі Visa B2B Connect:

  • прозорість мережевої інформації та відслідковування статусу платежів у реальному часі;
  • покращена безпека та захист від шахрайства завдяки механізму цифрової ідентифікації, що токенізує конфіденційну бізнес-інформацію;
  • сумісність Visa B2B Connect з існуючими платіжними системами та сервісами;
  • оптимізація й трансформація платіжного шляху, завдяки якій транзакції проходять швидше та з меншими операційними витратами.

Приєднуйтесь до майбутнього глобальних платежів разом з Банком Восток.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie