Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Подорожуйте з новими привілеями з карткою Mastercard World Elite від Банку Восток
29.09.2021

З 27 вересня 2021 року в аеропортах «Бориспіль», «Одеса» та «Харків» всі пасажири, що є власниками преміальної картки для подорожей Mastercard World Elite, які прибувають в Україну, матимуть можливість пройти швидкий тест на антиген.

Сервіс ПЛР-тестування на COVID-19 більше не буде надаватися пасажирам по прильоту в Україну.

Це оновлення більш зручне для пасажирів, адже антиген-тест займає менше часу та є не менш високоінформативним, ніж класичний ПЛР-тест. Вже за 15 хвилин результат надійде вам на електронну пошту, а вже за 3 години для пасажирів, які пройшли тест та отримали негативний результат, буде скасовано режим самоізоляції в додатку «Дій вдома».

Проте, звертаємо увагу, що доступність ПЛР-тестування по вильоту залишається незмінною, тож ви зможете самостійно обрати тип тесту (ПЛР-тест або антиген-тест) при вильоті, повідомивши про це менеджера на стійці реєстрації тесту.

Аби зробити швидкий тест на антиген по прильоту в аеропортах «Бориспіль», «Одеса» та «Харків», треба:

  • оформити запит на стійці тестування лабораторії по прильоту;
  • пред’явити картку Mastercard World Elite співробітнику сервісу та здати тест на виявлення антигену на COVID-19. Тест триває не більше 15 хвилин;
  • встановити додаток для контролю самоізоляції «Дій вдома» і чекати на результати антиген-тестування на електронну пошту та в додатку.

Нагадуємо, що преміальна картка Mastercard World Elite від Банку Восток забезпечує елітний сервіс та унікальні привілеї для клієнтів: безкоштовне відвідування бізнес-залів Mastercard Business Lounge в різних містах України та світу, послуги Fast Line, Priority Pass, страховка, персональний VIP-менеджер від Банку Восток, знижки та пропозиції від компаній-партнерів і багато іншого.

Якщо ви ще не маєте картки Mastercard World Elite від Банку Восток, дізнайтеся як її оформити за посиланням: https://bankvostok.com.ua/private/cards/world-elite /

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie