Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Обсяг виданих Банком Восток «Доступних кредитів 5-7-9%» досяг 1 мільярду гривень
08.11.2021

Банк Восток продовжує активно підтримувати малий та середній бізнес у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%». На сьогодні клієнти банку отримали кредити обсягом 1 млрд гривень.

Нагадаємо, що 15 квітня 2020 року Банку Восток було надано статус уповноваженого банку з надання фінансової державної підтримки за програмою згідно з протоколом засідання Ради Фонду розвитку підприємництва.

Метою програми є завдяки державній підтримці відкрити підприємцям доступ до кредитів для розвитку і модернізації власного бізнесу, а саме для збільшення обсягів виробництва, експорту, впровадження інновацій, а також сприяння створенню нових робочих місць та підприємств, запобігання виникненню і поширенню, локалізації та ліквідації спалахів епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, а також для подолання їх наслідків.

У рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» Банк Восток пропонує:

  • кредитування як діючих, так і новостворених підприємств;
  • низьку відсоткову ставку завдяки компенсації від держави;
  • зниження відсоткової ставки згідно з приростом робочих місць.

26 червня 2020 року Банком Восток було укладено перший договір про надання фінансової допомоги з клієнтом у сфері комерційних перевезень. З початку першої угоди, за весь період дії програми, банком було отримано заявок на участь на 1,796 млрд грн.

Детальніше дізнатись про умови отримання кредиту та подати заявку можна за посиланням: https://bankvostok.com.ua/b2b/financing/small-business-loan , або звернувшись до Контакт-центру Банку Восток за тел. 0 800 30 70 10.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie