Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Голова Правління Банку Восток взяв участь у Odessa Grand Opening Forum - масштабній події для бізнесменів та інвесторів України
11.09.2018

Знакова бізнес-подія відбулася в Одесі в «Термінал 42» і об'єднала підприємців та інвесторів, зацікавлених у розвитку малого і середнього бізнесу.

На форумі були присутні міжнародні організації та представники навчальних програм, які надають бізнесу консалтингову підтримку.

У програмі BIG.U Odessa Grand Opening Forum:

  • дискусії з успішними підприємцями регіону;
  • майстер-класи українських стартапів;
  • презентація програми BIG.U та головних механізмів її роботи;
  • презентація локальних програм в рамках ініціативи BIG.U.

BIG.U (Business Incubator Group. Ukraine) фокусується на підтримці таких секторів: сільське господарство, технології, жіноче підприємництво, бізнес-ветерани, студентські та соціальні проекти.

Відзначимо, що в 2017 р. Банк Восток отримав 8 мільйонів доларів в кредит строком на 10 років від фінансової компанії WorldBusiness Capital. Кредит забезпечений гарантією американської урядової організацією OPIC (Overseas Private Investments Corporation). Таким чином, Банк Восток є одним з ключових фінансових партнерів BIG.U в Одеському регіоні. 

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie