Будь ласка, переверніть
телефон вертикально
Політика конфіденційності

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ВОСТОК» (далі - Банк) під час відвідування й користування вебсайтом та сервісами Банку здійснює збір, обробку, передачу й зберігання наданих потенційними клієнтами (відвідувачами сервісів) Банку та залученими клієнтами (далі - суб’єкт персональних даних/користувач) персональних даних після одержання їхньої згоди на обробку персональних даних з метою дотримання законодавства, зокрема Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про банки та банківську діяльність».

Банк поважає права суб’єкта персональних даних щодо обробки його персональних даних та для прийняття рішення стосовно надання згоди на таку обробку Банк інформує про наступне:

Ця Політика конфіденційності містить основну інформацію, що стосується обробки персональних даних та використання файлів cookie для відвідувачів (потенційних клієнтів) і користувачів (залучених клієнтів) вебсайту та сервісів Банку.

Володільцем та розпорядником персональних даних є Банк:
ПАТ «БАНК ВОСТОК» - банківська установа, що зареєстрована в Україні
код ЄДРПОУ 26237202
юридична адреса: 49051, м. Дніпро, вул. Курсантська, 24
телефон: +38 (044) 393 70 10, 0 800 30 70 10
Електронна пошта: bank@bankvostok.com.ua
Вебсайт Банку: bankvostok.com.ua

ОСНОВНІ ТЕРМІНИ
МЕТА ТА ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
ПРАВОВА ПІДСТАВА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
МОЖЛИВІСТЬ ВИБОРУ
ВЗАЄМОДІЯ БАНКУ З ТРЕТІМИ ОСОБАМИ СТОСОВНО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
ЗАХИСТ ТА ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
ПРАВА СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
ПОЛІТИКА ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ cookie


 

Згода користувача на використання файлів cookie

Згода використання Банком всіх категорій файлів cookie надає користувачу можливість отримання повнофункціонального використання всіх розділів вебсайту Банку.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie