Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Вадим Мороховський розкаже на Ideas Festival про бізнес, життя та мистецтво
23.08.2019

В Україну Ideas Festival прийшов у 2017 році та вже втретє відбудеться в Одесі. Цього разу він об'єднає більш 3000 учасників та 40 спікерів з України та всього світу.

З 24 по 26 серпня на 6 створених фестивальних майданчиках лідери з усієї України будуть мати можливість для обміну ідеями та спільної реалізації кращих з них.  Тема фестивалю цього року – Україна в глобальному контексті. 

Голова Правління Банку Восток, Вадим Мороховський, візьме участь у Public Talk «Про бізнес, мистецтво та життя», де розповість як виглядає сучасний стан фінансового ринку України та які існують стратегії його розвитку. 

Окрім того, Вадим Мороховський розповість про культурну місію Банку Восток та чому так важливо вкладатися в розвиток культури та мистецтва.

Бажаєте приєднатися до бесіди? Безкоштовно реєструйтесь за посиланням та приходьте 24 серпня о 13:00 до IMPACT HUB ODESSA.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie