Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток бере участь в конкурсі PaySpace Magazine Awards 2019. Голосуйте за нас!
08.11.2019

Стартувало голосування за кращі компанії і експертів в премії PaySpace Magazine Awards 2019. PaySpace Magazine – це інтернет-проект, який висвітлює тенденції та найцікавіші події на ринку електронної комерції, мобільних і електронних платежів, фінансових технологій, інновацій і банків.

Серед учасників цього року 256 кращих гравців ринку FinTech і e-commerce України. Банк Восток бере участь у багатьох номінаціях, і в кожній з них потрібні ваші голоси та ваша підтримка. Адже переможців обирає не тільки редакція і експертне журі, але й користувачі.

Щоб віддати свій голос за Банк Восток перейдіть за посиланнями в кожну категорію, які представлені нижче, і оберіть спосіб ідентифікації – через Facebook або e-mail.

-    Найкращий фінансовий чат-бот в Україні

-    Найкращий мобільний застосунок банку

-    Найкращий інтернет-банкінг в Україні

-    Найкращий сервіс онлайн-платежів

-    Найкращий сервіс мобільніх платежів

-    Найкращий онлайн-банкінг для підприємців

Етап голосування триватиме до 30 листопада 2019 року. Процедура експертизи голосів триватиме до 10 грудня, а вже 12 грудня відбудеться оголошення переможців на урочистій церемонії в Києві, на сцені Ballroom Hyatt Regency.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie