Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток уповноважено для вирішення питань з реалізації державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників
14.05.2020

24 квітня 2020 року Банк Восток було включено до переліку банків, уповноважених Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України для вирішення питань з реалізації державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників. Рішення було прийнято шляхом підписання Меморандуму про об’єднання зусиль у створенні сприятливих умов у фінансово-кредитному забезпеченні сільського господарства.

Таким чином, Банк Восток зможе допомагати в реалізації окремих напрямів державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, частково компенсувати вартість сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, фінансово підтримувати розвиток фермерських господарств та заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів.

«Впровадження державних програм підтримки сільгосптоваровиробників сприятиме ефективному розвитку в Україні сільського господарства, у тому числі завдяки доступній фінансовій підтримці. Також це допоможе забезпечити контроль дотримання платіжної дисципліни та своєчасного повернення кредитів сільгосптоваровиробниками, які отримують державну підтримку», – повідомив начальник Департаменту продажів корпоративного бізнесу Шулла Сергій.

Бажаєте стати учасником програми? Ми надамо детальну консультацію за телефонами: +38 0482 300 984 та + 38 050 333 45 81.

 

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie