Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Кредитний рейтинг Банку Восток підтверджено на рівні uaАА+
25.05.2020

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу Банку Восток на рівні uaАА+. Прогноз рейтингу – стабільний.

Для підтвердження кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність Банку Восток за 2018-2019 рр. і І квартал 2020 року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Банк з рейтингом uaAА характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими банками. Стабільний прогноз вказує на відсутність на даний момент передумов для зміни рейтингу протягом року. Знак «+» позначає проміжний рівень рейтингу відносно основних рівнів.

Факторами, які підтримують рівень кредитного рейтингу Банку Восток є очікуване збільшення обсягу статутного капіталу, прийнятна структура забезпечення клієнтського кредитного портфеля та прийнятні показники ефективності основної діяльності.

* Кредитний рейтинг – це універсальний механізм оцінки надійності боргових зобов'язань позичальника. Кредитний рейтинг дає можливість банкам заявити про свою кредитоспроможність, показати готовність до роботи відкрито і прозоро.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie