Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь в заході Kharkiv IT Cluster
19.01.2021

Харківський ІТ Кластер провів річні загальні збори у форматі офлайн в Unit.Kharkiv і онлайн через платформу Zoom для мемберів і партнерів.

Банк Восток виступає надійним партнером для компаній-членів Кластера і підтримує ініціативи команди Кластера в різних напрямках їх діяльності.

Серед учасників заходу були представники компаній-учасників Кластера: Комп'ютерна академія «ШАГ», Academy Smart, APIBEST і багато інших. Представники компаній-партнерів: страхова компанія «Країна» і KredoBank. Онлайн були присутні глава Наглядової ради Kharkiv IT Cluster і засновник AltexSoft Олександр Медовий, а також представники різних компаній-мемберів і партнерів: QuartSoft, Quantum, DataArt, Gameloft та інші.

На загальних зборах піднімалися теми роботи інноваційного парку, його зміни за 2020 рік, а також презентувалася концепція UNIT.Kharkiv на 2025 рік. Підбивалися підсумки року для Харківського ІТ Кластера та ІТ-індустрії в цілому, а також обговорювалися плани роботи Харківського ІТ Кластера на 2021 рік, який обіцяє бути насиченим подіями, новими ініціативами, проектами і співпрацею.

Харківський ІТ Кластер нагородив найактивніших учасників IT-ком'юніті. Банк Восток отримав нагороду GOLD, яка ще раз підтвердила високий рівень співпраці банку та IT-спільноти Харкова. Банк Восток є надійним банком для спеціалістів в IT-сфері, та має безліч зручних пропозицій для наших клієнтів.

Після нагородження учасники перейшли в інший зал інноваційного парку і в неформальній обстановці обговорили між собою минулий рік, його виклики, рішення і поділилися планами на 2021 рік.

Банк Восток радий взяти участь у зборах, адже це чудова можливість для компаній, організацій, представників різних установ і місцевої влади поділитися результатами роботи харківського ІТ-ком'юніті, та ще одна важлива можливість для спілкування з нашими клієнтами та партнерами, спеціалістами ІТ-сфери, а також налагодження нових ділових знайомств.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie