Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь в семінарі «Логістика і Контейнерні перевезення 2021»
01.10.2021

30 вересня в Одесі відбувся захід «Логістика і Контейнерні перевезення 2021», організований міжнародною юридичною службою Interlegal. Семінар пройшов в гібридному форматі online + offline.

Серед учасників семінару було багато клієнтів Банку Восток, таких як: офіси і агенти міжнародних контейнерних ліній HAPAG LLOYD, ZIM, провідні представники транспортно-експедиторського бізнесу України – компанії LUKRO, KTL, митно-брокерських послуг PORT CLEARANCE, і багато інших представників даної галузі.

В рамках семінару було розглянуто питання зростання фрахтового ринку, фінансування контейнерного бізнесу, кадрового голоду в логістиці, закону про мультимодальні перевезення і багато інших важливих тем.

«Для Банку Восток дуже важливо брати участь в такого роду профільних заходах, адже для нас це чудова можливість підтримувати контакти з клієнтською базою, а також тримати руку на пульсі змін на ринку транспортних послуг», — повідомив представник корпоративного бізнесу Банку Восток Віталій Кардашов.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie