Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
ПАТ «Банк Восток» виплатив вкладникам ПАТ «Міський комерційний банк» більше 112 мільйонів гривень
20.03.2015

ПАТ «Банк Восток» вже не вперше стає банком-агентом виплат Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО). Так, у кінці 2014 року Банк виплатив понад 300 мільйонів гривень вкладникам АБ «Порто Франко». При цьому в перший день виплат було обслуговано безпрецедентну кількість клієнтів.

ПАТ «Банк Восток» зарекомендував себе як ефективний і надійний банк-агент ФГВФО, здійснивши організований і оперативний процес виплат вкладникам АБ «Порто Франко» і закономірно став банком-агентом Фонду при здійсненні виплат ПАТ «Міський комерційний банк».                                          

З 20.02 по 16.03 у відділеннях ПАТ «Банк Восток» вкладникам ПАТ «Міський комерційний банк» було виплачено 112 056 219 грн., оброблено 2270 рахунків. Для вкладників ПАТ «Міський комерційний банк» і АБ «Порто Франко» створені спеціальні програми вкладів для розміщення грошових коштів, що надійшли в якості відшкодування.                                   

Нагадаємо, що агентами Фонду гарантування можуть стати банки, які відповідають найжорсткішим вимогам, серед яких —  позитивний аудиторський висновок за останній звітний рік, високе положення в рейтингу НБУ, виконання встановлених НБУ нормативів капіталу, володіння сучасними технологіями обслуговування.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie