Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
ПАТ «Банк Восток» став одним з лідерів щорічного рейтингу «Фінансовий Оскар»
12.04.2017

За підсумками рейтингу, проведеного журналом «Бізнес», ПАТ «Банк Восток» увійшов в топ-5 в номінації «Лідер карткового ринку», де оцінюються досягнення банків у розвитку карткового бізнесу і безготівкових платіжних технологій.

ПАТ «Банк Восток» зайняв четвертий рядок серед таких банків як «ПриватБанк», «Райффайзен Банк Аваль» та «Ощадбанк», що є підтвердженням успішної стратегії Банку в розвитку карткових сервісів. На сьогоднішній день ПАТ «Банк Восток» — єдиний банк в Україні, який впровадив сервіс видачі та поповнення платіжних карт на касах «Сільпо», однієї з найбільших мережі супермаркетів.

- Ми дуже раді визнанню наших досягнень на фінансовому ринку України. Зараз ми випустили простий інструмент для безготівкових розрахунків — банківську карту, яку можна отримати за 2 хвилини без документів і відвідування банку. Це інноваційний сервіс, який робить використання платіжних карт для українців ще доступніше і зручніше, — розповідає Людмила Касьянова, начальник Департаменту спеціальних роздрібних проектів ПАТ «Банк Восток».

Довідка: Історія щорічного рейтингового проекту «Фінансовий Оскар» журналу «Бізнес» налічує вже 20 років, і за цей час щорічне нагородження провідних фінансових установ країни, а також найбільш шанованих фінансистів, стало доброю традицією для ділового співтовариства. Оцінка банків-учасників рейтингу проводиться незалежними експертами по ряду показників.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie