Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь в міжнародній виставці Trans Ukraine'2018
26.10.2018

Trans Ukraine'2018 – традиційний захід для представників транспортно-логістичної галузі.  Мета виставки – розповісти про тенденції  ринку, поділитися корисним контактами, узагальнити практичний досвід, надати учасникам і відвідувачам виставки можливість прямого спілкування та обговорення конкретних умов, термінів виконання та цін.

Банк Восток обслуговує багато клієнтів в сфері транспортного бізнесу. Trans Ukraine'2018 – це ще одна можливість для поспілкувтись з потенційними и вже існуючими клієнтами, дізнатися про їх потреби та запропонувати більш вигідні  та зручні форми співпраці.

Для нас дуже важливо розуміти своїх клієнтів, здійснювати максимальну підтримку, як у розвитку, так і в експертизі їх бізнесу. На думку Дубровіна Олександра, Начальника Управління спеціальних проектів корпоративного бізнесу Банку Восток  участь в спеціалізованих виставках допомагає банку  підтримувати високий професійний рівень.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie