Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток підтримує шахові лекції «Зустрічі на Канатній»
29.03.2019

Цикл, присвячений темі шахів в історії Одеси, представлено об'єднанням шахово-шашкових клубів Одеської області та Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів України.

23 березня в шаховому клубі Одеси відбулася друга лекція циклу під назвою: "Гросмейстер скрипки. Шахи в житті Давида Ойстраха". Лекція була присвячена захопленню шахами талановитого музиканта і відомого одесита. 

На зустрічі розібрали одну з найцікавіших партій, зіграних Давидом Ойстрахом, а також говорили про інших видатних музикантів і композиторів, які захоплювалися шахами. Зокрема, про композитора Сергія Прокоф'єва.

Перша лекція була присвячена практичним етюдам у творчості одеських шахістів.

Підтримка заходів, присвячених інтелектуальним іграм – один із напрямків діяльності Банку Восток.

– На мій погляд, шахи – це унікальне поєднання спорту та інтелекту. Шахісти завжди були мислителями – і я вважаю, що це корисна гра, яка навчає людину прораховувати свої дії на багато кроків вперед, –  прокоментував Голова Правління Банку Восток Мороховський Вадим Вікторович.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie