Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Піклуємося про військових та їхніх дітей!
24.06.2024

Вважаємо, що бізнес має зараз допомагати військовим всім, чим можливо. І не буває допомоги великої чи маленької, значної чи незначної. Всі такі дії – важливі. 

В листопаді 2022 р. між Банком Восток, БФ «Милосердя Віктор» та 126-ю окремою бригадою територіальної оборони Одеси було підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю.

З того моменту ми на постійній основі підтримуємо 126-ту бригаду. Окрім забезпечення транспортними засобами, запчастинами, квадрокоптерами та іншою тактичною електронікою, ми співпрацюємо з її Патронатною службою – займаємось піклуванням про дітей військових, влаштовуємо літні табори для їхнього відпочинку, підтримуємо діток загиблих і безвісти зниклих військових, даруємо їм трохи щастя у найважливіші миті їхнього життя. 

Також зробили для військових «Пакети турботи». Це набори з предметами першої необхідності: одягом, засобами гігієни, всім тим, чого найбільше потребує військовий із перших хвилин потрапляння в лікарню. 

Робимо все від нас залежне, аби допомагати нашим героям!

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie