Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у масштабній міжнародній конференції Maritime Days in Odesa 2024
28.06.2024

Maritime Days – це міжнародний захід із більш ніж 20-річною історією, який об’єднує інтереси представників усіх галузей зернової та морської індустрії для ділового і неформального нетворкінгу. Починаючи з 2005 року, Maritime Days щосезону збирали понад 500 найяскравіших представників ринку із 40 країн світу у морській столиці України – неповторній Одесі. 

Цього року конференція тривала два дні. Перший був присвячений дискусіям у форматі Round Table. Учасники панелей обговорювали проблеми морського страхування в контексті військових ризиків і санкцій, юридичні питання контейнерних перевезень зернових і олійних, а також перспективи Кіпру для релокації бізнесу і життя. 

На другий день учасники зібралися на основну панель конференції. Секцію «Україна – у грі! На гойдалках року. Підсумки і перспективи» присвятили глибокому аналізу поточного стану і перспектив української зернової, шиппінгової та логістичної галузі. Учасники заходу – провідні експерти, аналітики, юристи, брокери та керівники логістичних компаній – поділилися думками щодо досягнень та викликів, з якими зіткнувся ринок у складний воєнний період, обговорили нову реальність експорту зернових Чорним морем, а також розказали, що вважають головним успіхом та провалом минулого року.  

Для Банку Восток участь у заході – це чудова нагода нагадати нашим клієнтам і партнерам, що ми маємо багаторічний досвід у наданні банківських послуг транспортним компаніям та готові запропонувати індивідуальні оптимальні рішення для підтримки вашого бізнесу.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie