Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Зміни в отриманні послуги Lounge Service у ТП Voyage
20.09.2024

З 01.10.2024 постачальник послуги припиняє подальшу можливість користування карткою Priority Pass, отриманою за тарифним пакетом Voyage.

Ви можете й надалі користуватися аеропортовими сервісами, в тому числі й доступами до бізнесзалів, із вашою карткою Mastercard World Elite:

  • Відвідуйте бізнесзали за програмою Lounge Key – доступ безкоштовний за умови здійснення транзакцій за карткою на суму від 10 тис. грн за останні 30+5 днів до подорожі (не враховуються 5 робочих днів, а також вихідні перед вильотом). Для доступу достатньо пред’явити на вході вашу картку Mastercard World Elite або QR-код із застосунку Lounge Key.
  • Безкоштовно відвідуйте бізнесзали Mastercard в Бухаресті – повідомте менеджеру при вході, що хочете скористатися безкоштовним відвідуванням від Mastercard, та пред’явіть свою картку Mastercard World Elite (наявність пластикової картки обов’язкова).
  • Безкоштовно користуйтеся послугою Fast Track, ресторанною програмою в аеропортах зі знижками до 25%, замовляйте трансфер з/до аеропорту за фіксованою ціною при бронюванні у застосунку Mastercard Travel Experiences або на сайті.


Завантажити застосунок Mastercard Travel Experiences: 

 

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie