Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток Музей сучасного мистецтва Одеси презентував нову виставку та взяв участь в ОМКФ
19.07.2019

В Музеї сучасного мистецтва Одеси за підтримки Банку Восток відкрилась масштабна експозиція робіт з колекції Євгена Деменока під назвою «Кольоровий архів». За 15 років дослідник зібрав різнобічну колекцію творів одеських авторів різного часу. На відкритті виставки Євген поділився секретами своєї колекції та показав як розвивалося одеське мистецтво від початку 20 століття до наших днів.

Виставку «Кольоровий архів» відвідала Вікторія Тігіпко, президент Odesa International Film Festival. Kоллекціонер разом з директором музею Семеном Кантором провели для почесної гості коротку екскурсію по експозиції.

Виставка творів з колекції Є. Деменка в Музеї сучасного мистецтва Одеси працює до 4 серпня.

Також 13 та 14 липня Музей приймав у виставковому залі спеціальні покази короткометражних фільмів молодих режисерів в рамках Odesa International Film Festival від Ukrainian Film School. У відвідувачів була змога побачити десятки робіт молодих режисерів та визначити шляхом глядацького голосування переможців, які отримали сертифікати на навчання у кіношколі.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie