Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Співробітники Банку Восток взяли участь в міжнародному «Чорноморському контейнерному саміті 2019»
16.09.2019

12 вересня 2019 року в Одесі відбувся тринадцятий за рахунком міжнародний «Чорноморський контейнерний саміт». В цьому заході традиційно взяли участь кращі фахівці в області контейнерної логістики з усіх країн Чорноморського регіону, таких як: Україна, Грузія, Румунія, Болгарія, Туреччина, Росія, а також представники міжнародних компаній, що працюють в регіоні. Присутні заходу  обговорили подальші перспективи розвитку контейнерного ринку та багато інших питань в сфері термінальних послуг.

Організаторами заходу виступили видавництво «Порти України» та інформаційно-аналітичний центр «BlackSeaTrans». Саміт проходив в рамках програми заходів Організації Чорноморського економічного співробітництва. За підтримки компанії «Контейнерний термінал Одеса», Адміністрації морських портів України і Банку Восток.

Банк Восток традиційно виступив одним із спонсорів на «Чорноморському контейнерному саміті 2019». Адже для нас це важлива можливість для спілкування з нашими клієнтами і налагодження нових ділових знайомств. Станом на кінець 2018 року в Банку Восток обслуговувалось близько 60% агентів контейнерних ліній, що оперують в портах України.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie