Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток відбулася прем'єра вистави «Одеське весілля»
12.11.2019

9 листопада 2019 року жителі та гості Одеси відвідали прем’єру вистави за мотивами творів відомого сатирика, одесита Михайла Жванецького «Одеське весілля». Прем'єра вистави відбулася на сцені Українського театру.
 
Глядачі спостерігали історію звичайної єврейської родини, яка мешкає в старому одеському дворику, де повним ходом йшла підготовка до великого галасливого весілля. У головних ролях: Ірина Токарчук, Яша Гопп, Іцхак Авербух, Надія Сальникова, Олена Головіна. На прем'єрі вистави було присутньо понад 1000 гостей, які отримали масу позитивних емоцій та гарного настрою.
 
Банк Восток виступив спонсором заходу і запросив на прем'єру вистави клієнтів банку. Перед початком вистави гостей пригощали стравами одеської кухні в просторому Грецькому залі театру. Присутні мали унікальну можливість в неформальній обстановці поспілкуватися з керівництвом Банку Восток і послухати всім відомі одеські мелодії.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie