Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток – постійний партнер культурних заходів
13.12.2019

Одним із основних напрямків діяльності Банка Восток є підтримка мистецтва та важливих культурних подій в Одесі та інших містах України.

За цей рік Банк Восток став партнером багатьох заходів культурного спрямування, а саме: виступив спонсором п’ятого міжнародного музичного фестивалю «Золоті скрипки Одеси», став партнером KharkivMusicFest, музичного фестивалю в Харкові. За підтримки Банку Восток влітку в Одесі відбувся шостий міжнародний музичний фестиваль BLACK SEA MUSIC FEST. Нещодавно Банк підтримав прем’єру одеської комедійної вистави за мотивами творів Жванецького «Одесская свадьба».

На День Вчителя колектив Банку Восток подарував одеським викладачам концерт Національного Одеського симфонічного оркестру під керуванням Народного артиста України, головного диригента Хобарта Ерла. Також в цьому році за підтримки Банку Восток в Україні вперше відбувся концерт «Симфонія № 7 Кшиштофа Пендерецького».

«Банк Восток бачить у своєму стратегічному розвитку підтримку культури України. У зв’язку з цим, Банк завжди приймає участь в організації заходів, пов’язаних з класичною музикою, театральною та інтелектуальною діяльністю. Ми впевнені, що така стратегія допоможе підняти культурній рівень українців й таким чином допоможе соціальному розвитку та прогресу в суспільстві», – відмітив Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський.

 
×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie