Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Голова Правління Банку Восток став членом Морської Палати України
24.02.2020

Вадим Мороховський став почесним членом Морської Палати України, а Банк Восток набув статусу учасника МПУ. Відбулося це на засіданні Президії Морської Палати України.


Морська Палата України – є представником українського бізнесу, самоврядною незалежною організацією, яка об’єднує активних учасників галузі морського і річкового судноплавства, профільні асоціації та організації, орієнтовані на позитивні зміни в галузі.


«Для нас велика честь стати членом Морської Палати України. Банк Восток має велику кількість клієнтів, що є спеціалістами морської сфери. Тепер, завдяки членству МПУ, ми зможемо надавати своїм партнерам і клієнтам ще більше допомоги у розвитку їх бізнесу. Банк Восток готовий брати участь у популяризації ідей та цілей МПУ, створенні цивілізованих умов роботи морського бізнесу, відродженні морської галузі та впровадженні кращих світових стандартів її функціонування» – прокоментував новий статус Вадим Мороховський.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie