Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Отримуйте сертифікати на покупки в Сільпо за безготівкові розрахунки карткою Mastercard від Банку Восток
28.07.2020

У період з 27 липня по 30 вересня 2020 року заповнюйте форму на сайті Банку Восток за посиланням https://bankvostok.com.ua/private/chao та реєструйтеся для участі в Акції. Розраховуйтесь за покупки у мережі супермаркетів «Сільпо» будь-якою карткою Mastercard від Банку Восток, виконуйте умови Акції та гарантовано отримуйте сертифікати на 100, 200 або 300 грн.

Участь в Акції відбувається у 3 етапи.

На першому етапі отримайте сертифікат «Сільпо» на 100 грн:

  • для цього зробіть не менше 5 транзакцій карткою Mastercard на загальну суму не менше 500 грн протягом періоду дії акції. Після виконання умов першого етапу – переходьте на другий.

На другому етапі отримайте сертифікат «Сільпо» на 200 грн:

  • для цього зробіть не менше 10 транзакцій карткою Mastercard на загальну суму не менше 1500 грн протягом періоду дії акції. Після виконання умов другого етапу – переходьте на третій.

На третьому етапі отримайте сертифікат «Сільпо» на 300 грн:

  • для цього зробіть не менше 30 транзакцій карткою Mastercard на загальну суму не менше 4000 грн протягом періоду дії акції.

Звертаємо Вашу увагу, що в кожному етапі можна взяти участь тільки один раз.

Електронні сертифікати Ви отримаєте в посиланні у SMS-повідомленні на номер телефону, який зареєстровано в Акції.

*Участь в Акції беруть будь-які розрахунки карткою Mastercard від Банку Восток, в тому числі розрахунки в Інтернеті та за допомогою смартфона, окрім переказів з картки на картку.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie