Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток виступить офіційним партнером Міжнародного фестивалю одеської пісні
10.08.2020

З 13 по 15 серпня в Літньому театрі «Морвокзал» відбудеться перший Міжнародний фестиваль одеської пісні «За всю Одесу», в якому талановиті виконавці-початківці і знамениті артисти кілька днів будуть виконувати найвідоміші одеські композиції.

Міжнародний фестиваль одеської пісні «За всю Одесу» триватиме три дні:

  • 13 серпня – о 19:40 на гостей чекатимуть улюблені одеські пісні у виконанні артистів, які подали заявки на участь у фестивалі, а також спеціальний гість вечора – Валентин Куба.
  • 14 серпня – о 19:40 відбудеться великий концерт двох зірок: Гаріка Кричевського та Валентина Куби з клезмер-бендом «Мамині діти».
  • 15 серпня – о 19:40 фестиваль завершиться гала-концертом за участю Гаріка Кричевського, Валентина Куби, Фелікса Шиндера та групи «Гроші вперед», а також інших популярних артистів.

Для Банку Восток важливо брати участь в культурному розвитку міста та збереженні одеських традицій, тому ми раді підтримати фестиваль і запрошуємо жителів і гостей міста познайомитися з одеською музичною творчістю ближче.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie