Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток отримав черговий транш виплати від Мінекономіки за програмою підтримки агропромислового комплексу
04.11.2020

3 листопада 2020 року Банк Восток отримав виплату у розмірі близько 7 млн гривень від Мінекономіки за програмою підтримки агропромислового комплексу шляхом здешевлення кредитів, зокрема на користь підприємств – переробників сільгосппродукції.

Згідно із запровадженими змінами до програми, з вересня 2020 року на державну підтримку шляхом здешевлення кредитів можуть розраховувати  підприємства – переробники сільгосппродукції, які займаються такими видами діяльності, як: виробництво м’яса та м’ясних продуктів, олії та тваринних жирів, молочних продуктів, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів, готових кормів для тварин, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалю і крохмальних продуктів, перероблення та консервування фруктів і овочів, риби, ракоподібних і молюсків.

Нагадаємо, що 24 квітня 2020 року Банк Восток було включено до переліку банків, уповноважених Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України для вирішення питань з реалізації державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників та переробників.

Детальніше про підтримку АПК дізнавайтесь тут

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie