Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток виділив фінансову підтримку для членства Національного одеського філармонійного оркестру в Opera Europa
01.02.2021

В січні 2021 року, за підтримки Банку Восток, Національний одеський філармонійний оркестр став асоційованим членом всесвітньо відомої платформи Opera Europa (https://opera-europa.org). Колектив НОФО отримав чудову можливість ще більше просувати свою діяльність серед західної аудиторії та співпрацювати з видатними оперними діячами.

Opera Europa – це світова платформа, яка координує спеціалізовані форуми за кількома напрямками роботи, щоб об'єднати професіоналів зі сфери опери в кожній області, заохочувати взаємне навчання і обмін передовим досвідом, та запускати спільні ініціативи.

Всі співробітники компаній-членів мають доступ до адресної книги з посиланнями на ключові контакти в оперних компаніях-членах, інформацію та презентації про минулі конференції і форуми, доступ до Operabook  –  спеціалізованого ресурсу з інструментами пошуку ролей, артистів і виступів.

Також компанії-члени мають право голосу і участі на Генеральній асамблеї учасників Opera Europa та багато інших привілеїв.

Банк Восток під керівництвом Голови Правління Вадима Мороховського приділяє велику увагу підтримці культурних проєктів і бажає Національному одеському філармонійному оркестру та його головному диригенту і художньому керівнику, народному артисту України, Хобарту Ерлу, ще більшого розвитку на міжнародній арені.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie