Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Залишайтесь вдома – платіть онлайн
02.02.2021

Під час пандемії онлайн-банк став ще більш затребуваним серед клієнтів Банку Восток. Це один з найшвидших, зручних і безпечних способів, що дозволяють здійснювати різні фінансові операції, не відвідуючи банківські відділення.

За допомогою онлайн-банку або мобільного додатку Ви можете робити переказ коштів з картки на картку, поповнювати мобільний телефон, оплачувати комунальні послуги і кредити, використовувати будь-які інші сервіси в будь-який зручний для Вас час, не виходячи з дому.

Основні переваги користування онлайн-банком:

  • економія часу;
  • дозволяє краще контролювати свої фінанси завдяки збереженню даних про кожну операцію;
  • працює цілодобово без перерв і вихідних, а наявність мобільного додатку дозволяє проводити платежі в будь-якому місці з доступом до інтернету;
  • безпечний спосіб здійснення покупок, який береже Вас і Ваших близьких від відвідування місць з великим скупченням людей.

Завантажуйте мобільний  додаток:
для Android
для iOS
 
Інструкція з реєстрації в мобільному додатку:
https://my.bankvostok.com.ua/ua/stories/22/
 
Реєструйтесь в онлайн-банку:
https://my.bankvostok.com.ua/ua/register
 
Інструкція з реєстрації в онлайн-банку:
https://my.bankvostok.com.ua/ua/stories/9/

Банк Восток дбає про Ваше здоров’я, а Ви подбайте про здоров’я своїх рідних, особливо найуразливіших близьких літнього віку, навчивши їх користуватися онлайн-банком. Бережіть себе.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie