Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток першим прийматиме документи з Дії при касових операціях
10.02.2021

Відтепер замість паперових документів клієнти Банку Восток зможуть використовувати у відділенні електронний документ з Дії для здійснення касових операцій. Завдяки шерингу касир або менеджер будуть отримувати копію цифрових документів.

Це стало можливим за постановою Правління Національного банку України від 23 листопада 2020 року № 148 «Про затвердження Змін до Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні», та вступило в силу з 1 грудня 2020 року.

Прийом у відділеннях Банку Восток електронних документів із застосунку Дія допоможе прискорити банківські процеси та спростити проведення касових операцій.

Згідно із вимогою фінансового моніторингу під час здійснення оплат понад 5 тис. грн платіж має супроводжуватися Вашими паспортними даними. Завдяки шерингу Ви зможете поділитися на касі банку копією цифрового документа швидко та просто.

Як ідентифікувати особу за допомогою Дія у відділенні банку:

  • Касир або менеджер при створенні операції обирає спосіб отримання документів через застосунок Дія;
  • Ви натискаєте на необхідний документ у застосунку, після чого автоматично генерується код перевірки;
  • Потім Ви підтверджуєте у застосунку Дія запит від відділення Банку Восток про передачу даних цифрового документа;
  • Після підтвердження, касир або менеджер банку побачить в програмі всі реквізити отриманого документа і його друковану форму. Всі отримані реквізити заповнюються автоматично у відповідні поля операції програми.

Банк Восток підтримує розвиток технологій та робить все необхідне, щоб обслуговування наших клієнтів ставало ще зручнішим, простішим та швидшим, що і є можливим завдяки цифровізації України та поступовому переходу на електронні документи.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie