Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток перевів в БФ «Корпорація монстрів» 125 000 грн на закупівлю медичного обладнання
22.03.2021

Банк Восток продовжує активно допомагати та докладати власні зусилля у боротьбі з пандемією Covid-19. Протягом всього карантину банк регулярно виділяє фінанси на необхідне для одужання громадян обладнання, та забезпечує медиків засобами захисту та іншими потрібними під час карантину речами.


Минулого тижня Банком Восток було передано 125 000 грн на купівлю кисневих концентраторів та іншого життєво необхідного медичного обладнання для одеситів у Благодійний Фонд «Корпорація монстрів».


Благодійний Фонд «Корпорація монстрів» - це організація, яка надає швидку медичну, соціальну та гуманітарну допомогу дітям і літнім людям Одеси і Одеської області, а також забезпечує медичні установи міста і області медикаментами, медичними витратними матеріалами та обладнанням.


Це не перший внесок Банком Восток в Благодійні Фонди, раніше нами було надано 2,5 млн грн для допомоги в боротьбі з пандемією у Міжнародний комітет Червоного Хреста і Благодійний Фонд «Корпорація монстрів».
Також за період карантину Банком Восток було відремонтовано та придбано нові апарати ШВЛ для лікарень, придбано тести для виявлення коронавірусу для вірусологічної лабораторії, протиепідемічний одяг для лікарів, та багато іншого.


Ми не плануємо залишатися осторонь проблеми, та будемо продовжувати допомагати в українцям бути здоровими.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie