Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь в обговорені нових реалій ринку річкових перевезень на «Річковому Форумі 2021»
22.03.2021

18 березня в Києві вже втретє відбувся міжнародний «Річковий Форум 2021: вантажі, перевізники, термінали».


Банк Восток традиційно взяв участь в заході разом з іншими 70-ма представниками українських компаній-вантажовідправників, топ-менеджерами і власниками річкових операторів, а також гостями з Білорусі та послом Нідерландів.

Серед учасників Форуму були представлені такі поважні клієнти Банку Восток, як: НІБУЛОН, United Barge Company, МАФ-Одеса, Група підприємства ДУНАЙСУДНОРЕМОНТ, P&O Maritime Ukraine та інші.

«Річковий Форум» став головним та незалежним майданчиком галузі для відвертих професійних дискусій та інтерв'ю, в яких обговорюється реальний стан справ річкових перевезень, їх перспектива, проблеми та шляхи вирішення. Партнерами форуму виступили «Українська Зернова Асоціація» та «Європейська Бізнес Асоціація».

Захід традиційно складався з панельних дискусій та був акцентований на нетворкінг, широко розглядались два головних питання: «Де брати додаткові вантажі для річкових перевезень?» та «Як жити в нових реаліях ринку після прийняття річкового закону?».

Банк Восток завжди радий брати участь у таких спеціалізованих майданчиках як «Річковий Форум 2021», адже для нас це дуже важлива можливість спілкування з нашими клієнтами, обміну досвідом з компетентними колегами та партнерами, і налагодження нових ділових зв'язків для майбутньої ефективної співпраці.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie