Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Відкривайте депозит у Банку Восток, тягніть щасливу скретч-картку та визначайте свій відсоток «Добавочки»
15.04.2021

3 15 квітня по 31 липня 2021 року включно клієнти Банку Восток, які оформлять депозитний вклад «Добавочка» в будь-якому відділенні банку, матимуть змогу отримати додаткові бонуси від 0,5% до 2% до ставки депозиту згідно з витягнутою акційною скретч-карткою.

Для цього учасник акції при відкритті вкладу «Добавочка» має обрати одну з наявних акційних скретч-карток у відділенні банку в день відкриття акційного вкладу, стерти захисне покриття для визначення розміру бонуса та надати скретч-картку співробітнику банку для відкриття вкладу «Добавочка» з урахуванням надбавки.

В один операційний день вкладнику дозволяється відкрити скільки завгодно акційних вкладів «Добавочка» з бонусами, але бонус з однієї скретч-картки може бути використаний лише один раз.

Щоб оформити депозит, просто зараз приходьте у відділення Банку Восток з паспортом та ідентифікаційним кодом і відкривайте рахунок. Річна відсоткова ставка без урахування акційного бонуса – 8%. Строк депозиту – 6 місяців. Мінімальна сума – 10 000 грн.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie