Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток відбудеться традиційний Великий Дитячий День у Зеленому театрі
14.05.2021

З 22 по 23 травня пройде щорічне дитяче свято Великий Дитячий День, який цього року матиме назву «Іграріум», та буде присвячений найрізноманітнішим дитячим іграм.

Це масштабний освітньо-розважальний захід для дітей, створений одеським Зеленим театром за підтримки Банку Восток, на якому діти протягом всього дня відвідують майстер-класи та лекції, беруть участь у спортивних змаганнях, художніх виставках, куштують смачні і корисні частування. Цього року на «Іграріумі» діти матимуть змогу стати чемпіонами в спортивних та інтелектуальних іграх, застрибнути в машину часу та навчитися грати в ігри своїх пращурів, а також дізнаються багато цікавого про ігри різних народів світу.

Банк Восток традиційно підтримує заходи Зеленого театру та бере в них активну участь. Цього разу, ми підготували для діток віком від 6 до 10 років Веселі Старти під назвою «Маленькі банкіри Банку Восток». Ми впевнені, що такі інтерактивно-розважальні заходи допоможуть малечі з дитинства розвивати фінансову грамотність, розумітися у купюрах та номіналах, безпечно користуватись грошима, розумно розпоряджатися ними та вчитися накопичувати. Окрім того, в дітей викликає неабиякий інтерес спробувати себе на місці банківських працівників і власноруч розібратися з основними фінансовими операціями.

Кожен маленький учасник розваг від Банку Восток отримає приємні сувеніри на згадку про Дитячий День. А в спеціальній зоні Банку Восток наші спеціалісти розкажуть малечі багато цікавого про те, як функціонує банк та навчать користуватися терміналами і касовим обладнанням.

Ми раді взяти участь у Великому Дитячому Дні, адже переконані, що дітям важливо давати базові знання з фінансової грамотності ще в шкільному віці для того, щоб у самостійному дорослому житті вони допускали менше фінансових помилок і мали навички управління особистим бюджетом. Банк Восток продовжить і надалі активно підтримувати соціально-активні заходи Зеленого театру.

Деталі про Великий Дитячий День тут

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie