Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток став учасником конференції Black Sea Grain
21.05.2021

20 травня 2021 року співробітники Банку Восток взяли участь у дискусійній панелі «Чорноморський регіон. Фермери VS Трейдери. Уроки Форвардів-2021» у рамках 18-ї міжнародної конференції Black Sea Grain.

Міжнародна конференція «Black Sea Grain - 2021» – це масштабний зерновий форум і щорічне місце зустрічі світових лідерів агробізнесу з 2004 р. Це 2 дні ексклюзивної аналітики агроринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози, ефективне спілкування та контакти з більше ніж 700 міжнародними виробниками з 50 країн світу.

У перший день конференції відбулася дискусійна панель «Чорноморський регіон. Фермери VS Трейдери. Уроки Форвардів-2021», на якій провідні експерти та оператори ринку обговорили кейси, досвід і ефективність використання форвардних контрактів в Україні, поділилися інсайтами про торгові стратегії, захист від ризиків і перспективи форвардної торгівлі в поточних умовах.

Представники Банку Восток доповіли учасникам дискусії про власний досвід та можливості кредитування агропромислового комплексу, а також взяли участь у дискусії щодо нагальних задач, які стоять перед агротрейдерами та фермерами в Чорноморському регіоні.

«Участь у панельній дискусії – це не тільки важлива можливість познайомити цільову аудиторію конференції з сервісами Банку Восток, це також унікальна можливість для нас дізнатися про тренди локального і міжнародного агроринків, а також зрозуміти актуальні запити представників агротрейдингу, фермерів, і тих, хто пов'язаний з торгівлею продукцією АПК», — говорить співробітник корпоративного бізнесу Банку Восток Дубровін Олександр.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie